Спа & Уелнес

 
Без значение от сезона SPA почивката винаги ще е пълноценна и зареждаща с енергия.Ако  искате да се отпуснете, да премахнете стреса и напрежението и да се погрижите за своето тяло и дух, подарете си разкошно SPA преживяване. Терапиите ще Ви накарат поне за малко да забравите проблемите на забързаното ежедневие с помощта на специални масажни техники и SPA процедури.
 
SPA курортите в България и по света се наложиха като предпочитано място за релаксираща почивка целогодишно. През зимата почивката в SPA хотелите с топла минерална вода помага по-лесно да преодолеете студеното време, а през лятото Ви дава възможност да преоткриете красивата българска природа в луксозна обстановка.
 
Доверете ни се в организациата на Вашата почивка и ние ще Ви предложим едни от най-популярните SPA курорти и хотели за почивка, с модерни SPA центрове, външни и вътрешни басейн и богато меню от масажи и СПА процедури.Ще имате възможността да видите изобилие от различни SPA терапии, процедури и масажи от всички кътчета на света. Независимо дали предпочитате лек или силов масаж, дали имате проблемна схваната зона или просто искате да се отпуснете, SPA терапевтите ще направят чудеса за Вас!
 
Без значение дали събитието, което искате да проведете ще бъде в България или чужбина, ние бихме могли да Ви предложим всички необходими резервации и цялостна организация за Вашето SPA преживяване.