ЗА CASSIA TOUR

С нас може да се отправите към неизвестното, да изпитате нови емоции, да получите нови знания и да видите всички онези уникални кътчета от света, за които сте мечтали. Тук ще намерите многобройни и разнообразни оферти за почивки и екскурзии със самолет и автобус, сватбени пътешествия, речни, морски и океански круизи, пътешествия с влак, екзотични пътувания, Last minute или Early booking оферти, хотели, самолетни и автобусни билети. Наш приоритет е професионално и компетентно да реализираме желанията на нашите клиенти. Ние сме с повече от 15 годишен опит в областта на изходящия и вътрешния туризъм. Опитът, натрупан през годините, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на работа с най-големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията, споделяни от многобройните ни клиенти, прецизен подбор на хотелите, които предлагаме и които в повечето случаи сме виждали лично, както и индивидуален подход към всеки клиент.
Традиционно, за служителите на агенцията, е и участието в десетки информационни турове до дестинациите, които предлагаме, с цел запознаване на място с избраните дестинации, хотели, допълнителни екскурзии и всякакви други подробности свързани с предлаганите от нас пътувания.
Освен почивки и екскурзии, ние организираме индивидуални, бизнес и ВИП пътувания, шопинг турове, голф почивки, спа почивки, ски почивки, селски и еко туризъм, винени турове, концерти в чужбина, дайвинг турове, спортни мероприятия и тренировъчни лагери и още много други.
За нас всеки клиент е специален със собствени желания, нужди, предпочитания и мотиви за пътуване и ние успешно предлагаме пълна гама от туристически услуги, за Ващето удовлетворение. Нашата цел е да Ви осигурим първокласно туристическо обслужване на конкурентни цени. 
Заповядайте в нашите офиси в София, Пловдив, Хасково и Кърджали, където ще можете да получите най-подробна информация за всичко, което предлагаме. Ако това Ви е невъзможно е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната поща да ни кажете от какво се нуждаете и ние ще Ви предоставим цялата необходима информация, като Ви предложим най-доброто!
За запознатите, коя ще е следващата дестинация, период, хотел и тип пътуване, сме разбработили нашият уеб сайт, в който може сами да намерите търсеното от Вас, сами да резервирате и платите Вашата резервация.
 
Елате, изживейте и се наслаждавайте на ваканцията си с нас !!! 
 
Туристическа агенция Cassia Tour e лицензиран туристически агент и туроператор от Държавната Агенция по Туризъм от 2007 г.
 

 
 
 
Касиа Тур ЕООД изпълнява проект по процедура BG16RFOP002-2.092-0283-C01 Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, финансиран от ОП Иновации и Конкурентоспособност 2014-2020.
 
Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19 на българските микро-, малки и средни предприятия, извършващи туроператорска и/или туристическа агентска дейност по Закона за туризма, като периода на изпълнение е от 21.12.2020 до 20.03.2021.
 
Общата стойност на проекта е 43905,54 лв., от които 37319,71 лв. европейско (85%) и   6585,83 лв. национално съфинансиране (15%).