ЗА CASSIA TOUR

С нас може да се отправите към неизвестното, да изпитате нови емоции, да получите нови знания и да видите всички онези уникални кътчета от света, за които сте мечтали. Тук ще намерите многобройни и разнообразни оферти за почивки и екскурзии със самолет и автобус, сватбени пътешествия, речни, морски и океански круизи, пътешествия с влак, екзотични пътувания, Last minute или Early booking оферти, хотели, самолетни и автобусни билети. Наш приоритет е професионално и компетентно да реализираме желанията на нашите клиенти. Ние сме с повече от 15 годишен опит в областта на изходящия и вътрешния туризъм. Опитът, натрупан през годините, ни дава възможност да Ви предложим туристически продукт с високо качество, което се базира на работа с най-големите български и световни туроператори, внимателно разработени маршрути и дестинации, на базата на впечатленията, споделяни от многобройните ни клиенти, прецизен подбор на хотелите, които предлагаме и които в повечето случаи сме виждали лично, както и индивидуален подход към всеки клиент.
Традиционно, за служителите на агенцията, е и участието в десетки информационни турове до дестинациите, които предлагаме, с цел запознаване на място с избраните дестинации, хотели, допълнителни екскурзии и всякакви други подробности свързани с предлаганите от нас пътувания.
Освен почивки и екскурзии, ние организираме индивидуални, бизнес и ВИП пътувания, шопинг турове, голф почивки, спа почивки, ски почивки, селски и еко туризъм, винени турове, концерти в чужбина, дайвинг турове, спортни мероприятия и тренировъчни лагери и още много други.
За нас всеки клиент е специален със собствени желания, нужди, предпочитания и мотиви за пътуване и ние успешно предлагаме пълна гама от туристически услуги, за Ващето удовлетворение. Нашата цел е да Ви осигурим първокласно туристическо обслужване на конкурентни цени. 
Заповядайте в нашите офиси в София, Пловдив, Хасково и Кърджали, където ще можете да получите най-подробна информация за всичко, което предлагаме. Ако това Ви е невъзможно е достатъчно да се свържете с нас по телефона, на електронната поща да ни кажете от какво се нуждаете и ние ще Ви предоставим цялата необходима информация, като Ви предложим най-доброто!
За запознатите, коя ще е следващата дестинация, период, хотел и тип пътуване, сме разбработили нашият уеб сайт, в който може сами да намерите търсеното от Вас, сами да резервирате и платите Вашата резервация.
 
Елате, изживейте и се наслаждавайте на ваканцията си с нас !!! 
 
Туристическа агенция Cassia Tour e лицензиран туристически агент и туроператор от Държавната Агенция по Туризъм от 2007 г.
 

Проект BG16RFOP002-2.073-16217

Проект BG16RFOP002-2.073-16217 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ се изпълнява по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 г., процедура за подбор на проекти BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”, управлявана от Министерство на икономиката. Проектът се съфинансира от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Кратко описание на проекта:

Целта на процедурата, в рамките на която е одобрено проектно предложение на дружеството „Касиа Тур“ ЕООД, е насочена към микро и малки предприятия, които са икономически засегнати от наложените ограничения във връзка с пандемията COVID-19. Тези категории предприятия са основна и водеща сила за развитието на конкурентно и ефективно производство, и гарантиране на стабилен икономически растеж, както и устойчива заетост.

Ограниченията, наложени във връзка с борбата с разпространението на вируса COVID-19, засягат най-силно именно по-малките по размер икономически единици, които нямат ресурсите да продължат да функционират и съществуват в подобна усложнена икономическа обстановка. Туризмът в рамките на Европейския съюз е една от екосистемите, които са най-засегнати от разпространението на вируса. Пандемията подложи на безпрецедентен натиск туристическия сектор. Тя доведе до преустановяване на повечето вътрешни и международни пътувания, което предизвика значителен спад в приходите и създаде проблеми с ликвидността за всички туристически фирми.

В тази връзка, фокусът на процедурата за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, в съответствие със специфичната цел на Инвестиционен приоритет 2.2. от Приоритетна ос 2 на ОПИК,  е насочен към най-уязвимите икономически единици,  които разполагат с потенциала да се възстановяват и да преодолеят икономическите последствия от пандемията COVID-19, а именно микро и малки предприятия. Голяма част от опериращите на българския пазар туристически оператори и туристически агенти представляват именно такива предприятия – сред тях е и  „Касиа Тур“ ЕООД (микро предприятие).

Туризмът е в центъра на огромна екосистема от предприятия, които допринасят съществено за просперитета и работните места във всички държави членки. Чрез изпълнението на проекта ще се постигне положителен ефект по отношение на дружеството за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и запазване на мястото в тази система.

Цели на проекта:

Основна цел на настоящото проектно предложение е осигуряването на оперативен капитал за дружеството за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Подкрепата по процедура „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ ще спомогне за запазване дейността на дружеството и стабилност на осигурените чрез него работни места.

Обща стойност: 10 000.00 лв., от които 8 500.00 лв. европейско и 1 500.00 лв. национално съфинансиране

Начало: 14.09.2020 г.

Край: 14.12.2020 г.