Становище на Касиа Тур

Уверяваме ви, че от първостепенно значение за нас е личното здраве на всеки от вас, а що се отнася до туристическата ни дейност - с грижа и отговорност ще направим това, което е по силите и във възможностите ни, за да бъдем във ваша помощ и ви съдействаме.
 
С оглед на продължената извънредна епидемична обстановка в Република България до 30.04.2021 г. по отношение разпространението на Корона вирус COVID-19 в страната, ние от екипа на Cassia Tour бихме желали да ви уведомим, че продължават да бъдат в сила действията, които произтичат от тази ситуация и касаят нашите общи договорни отношения и предстоящи резервации.
За резервации в чужбина по туристически пакети и индивидуални хотелски резервации, самолетни билети, трансфери, коли под наем и др.:
 
Ако туристическият пакет по организирано групово пътуване или индивидуално хотелско настаняване е към държава и в период, в който България и /или/ приемащата страна е в епидемиологична здравна обстановка/извънредно положение и съответната е със затворени граници за пътуващи, се прилагат правилата за форсмажорни ситуации и се съблюдава позицията на съответния туроператор (включително превозвач до дадената локация), за което допълнително ще ви уведомим персонално.
 
Следвайки указанията и препоръките на Министерство на туризма предлагаме:
·       Да се удължи срокът за изпълнение на туристическия пакет до 31.12.2021 г. при актуализиране на цената и запазване на всички съществени условия, уговорени в договора за туристическо пътуване. 
Избраната опция ще бъде добавена във вид на анекс към вече съществуващия договор за туристически пакет.
 
Ако вашият туристически пакет по организирано групово пътуване или индивидуално хотелско настаняване попада в период, извън този на обявеното епидемиологична здравна обстановка/извънредно положение, но вие желаете да промените резервацията за по-късен период, това е възможно с подписване на нов договор с актуални параметри и при условие, че е реално изпълним в желаните от вас нови дати.
 
В случай на анулация от ваша страна на резервации за периоди, извън епидемиологична здравна обстановка/обявеното извънредно положение със затворени граници в съответната дестинация, депозитите по „ранни записвания“, спрямо нашите правила и условия, както и специално указани такива за даден период, са невъзвръщаеми. При така стеклите се обстоятелства, за да не загубите депозита си, можем да направим резервация за нов бъдещ период спрямо указанията, посочени по-горе.
 
Ако организираният туристически продукт не е резервация по „ранни записвания“, се прилагат общите правила и условия в подписания договор.  
!!!ВАЖНО!!! Моля, имайте предвид че към момента всички организирани и индивидуални пътувания към дестинации, които не са затворили границите си за български граждани, се изпълняват, тъй като няма форсмажорна ситуация и в тази връзка договорите са действащи.
 
Всички договори за предстоящите месеци от активния есенно-зимен сезон, както и от предстоящи пролетен и летен сезон, касаещ 2021 година, са активни и за тях са валидни условията по договор и плащанията се осъществяват в указания срок.
 
По резервациите за САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ,  молим ви да се осведомявате индивидуално за всеки издаден от нас билет, тъй като условията на всяка авиокомпания и тарифите, по които са издадени билетите, са строго специфични.   
Относно КОЛИ ПОД НАЕМ – разглеждат се правилата и условията на дадения доставчик на услугата.
Относно медицинска ЗАСТРАХОВКА в чужбина или „отмяна на пътуване“ - разглеждат се правилата и условията на дадения доставчик на услугата.
 
Скъпи клиенти и приятели,
Извоюваното доверие  и  професионална позиция на коректен партньор са изключително важни за нас. Уверяваме ви, че ще продължим да работим, защитавайки интересите ви, за да бъдем скоро отново заедно в пътешествията!
 
С оглед на последната актуална заповед от Министъра на здравеопазването от 18.03.2021 г., касаеща период от 22.03. – 31.03.2021 г., ви уведомяваме, че офисът ни в град Пловдив, намиращ се в търговски център Гранд, преминава на дистанционна форма на работа.
 
Офисите ни в град Хасково, град Кърджали, град София работят присъствено и с удоволствие ще ви посрещнат в указаното ни работно време.
 
Можете да се свържете с всички наши офиси и чрез електронната ни поща: [email protected], както и на познатите ви телефони, посочени в нашия уеб сайт: www.cassiatour.bg
 
С уважение и пожелание да сте здрави!
 
От екипа на Cassia Tour