Екзотични дестинации. Лято през зимата. Как и къде през 2022-ва?

 
 
Малдиви – представете си бисери, разпръснати сред Индийския океан ! Държава с най-финия наподобяващ брашно пясък, разделена на атоли (ниски коралови острови с кокосови палми, с не повече от 3 м. надморска височина), 220 от които обитаеми. Това несъмнено е една от най-желаните дестинации за морска ваканция, подходяща както за меден месец и романтика за двойките, така и за спокойна семейна почивка. Голям избор от хотели от 3 до 5 * делукс категория, с разнообразна база изхранване вкл. до All inclusive +.
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (от ноември до април);
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
 
Занзибар – хитова дестинация в последните сезони на български пазар, достъпна и гостоприемна, това е острова на подправките и неподправените усмивки ! Освен лежерна ваканция на плажа може да се разнообразите и с множеството екскурзии, предлагани на място, да опитате от местната кухня, да посетите родната къща на Фреди Меркюри или пък да се срещнете отблизо и с морска звезда. А за любителите на животинския свят – тук е единствената възможност да видите уникални червените маймуни в национален парк „Джозани“, както и други атрактивни видове, вкл. гигантски костенурки. Много вълнуващи са вариантите и за сафари в Националните паркове „Серенгети“ и „Нгоронгоро“ на Танзания.
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (от декември до април);
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
 
Сейшелският архипелаг, състоящ се от стотици острови в Индийския океан се отличава в последните години с особен интерес и популярност и на български пазар. Считана за една от най-привлекателните дестинации за любители на екзотиката, красотата и лукса. Не случайно известни и като острови за романтици !
Привлича туристи с уникално белите си плажове, кристално чисти и спокойни води, редки растителни видове и животни като гигантските костенурки Алдабра и Коко де Мер - известните кокосови орехи с еротични форми, растящи единствено в Майската долина на о. Праслин със статут на национален парк и от 1983 год. обект на ЮНЕСКО.
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (от януари до март);
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
 
Мавриций – ако искате да се пренесете на място, наподобяващо райската красота с дивата си чиста природа с водопади, безкрайни горски масиви, вулкани и пълноводни реки, приказни плажове и високо качество на обслужване - планувайте Мавриций ! Достъпен вече и с директни чартърни програми от България, мечта на не един пътешественик…. Казват, че това е държавата с най-висок жизнен стандарт в Африка, със завидни умения и традиции в туризма и хотелиерския бизнес, специалисти на детайлите и перфектни условия за морска ваканция и тузарско изживяване. Рай за гмуркачи и голф играчи.
За разглеждане на острова има десетки идеи и възможности, разполага и с разкошна ботаническа градина, най-старата в южното полукълбо, в която може да наблюдавате най-голямото водно растение в света - гигантската лилия Виктория Регия !
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (януари и февруари);
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
 
Кенияотдайте се на незабравимо африканско приключение в една от страните с най-богата фауна на континента, с цели 7 национални парка и още по-известна с невероятния природен спектакъл – миграцията на милиони животни из саваната ! Те пристигат на територия на Кения през лятото, съсредоточени най-вече в резервата „Масай Мара“. Друг малко известен, но впечатляващ факт за страната е, че е на 3то място в света по производство на рози. Произвеждат се също висококачествено кафе и чай, захарна тръстика. На туризмът се отделя все по-голямо внимание и на година туристопотокът се равнява на около 1 млн. души, съсредоточени най-вече в националните паркове и прекрасни плажове по океанското крайбрежие.
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (от ноември до април);
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
 
Доминикана и Куба – ако сте почитатели на Карибски забавления, качествен ром и страстни ритми под звуците на меренге или салса, както и на добри хотелски вериги обслужващи на All inclusive, това е вашето място ! Очарователната Доминикана ще ви завладее с възможности за супер ваканция – може да се излежавате на финия пясък и да отпивате коктейл или да „прескочите“ например за опознавателна екскурзия или шопинг до красиво Санто Доминго – първият град, създаден в Западните Индии след откритията на Колумб в края на 15 в. А незабравимата и темпераментна Куба и Хавана несъмнено ще ви завладеят завинаги !
-        директни чартърни полети от София за 7 нощувки (от октомври до май);
-        с чартърен полет от Мадрид и самолетни връзки от София, за една много добра комбинация с разглеждане на столицата на Испания или просто спестяване от часовете на полетите наведнъж.
 
Мексико – добре дошли в страната на древните цивилизации, градове и пирамиди, на приказните плажове по Ривиера Мая и Канкун, а защо не и на грациозното розово Фламинго!
По Ривиерата се предлагат изключителни хотели и много забавления, по всеки вкус и джоб.
Незабравим е престоят за всеки турист, впуснал се по стъпките на древните цивилизации, изправил се пред най-голямата Пирамида в света Чолула до гр. Пуебла, обект на ЮНЕСКО и вписана в рекордите на Гинес или снимайки до замая главният град на Маите Чичен Итца...
-        с чартър от Мадрид и самолетни връзки от София, за една много добра комбинация с разглеждане на столицата на Испания или просто спестяване от часовете на полетите наведнъж;
-        с редовни линии през транзитни дестинации и продължителност на почивката по избор.
  
 
 
Ние можем да организираме за вас всичко това, а и още много…
 
Моля, свържете се с нас или изпратете запитване, посочвайки Вашите предпочитания и най-важните параметри на Вашето пътуване - период, престой, брой хора, ниво на изхранване, ценови лимит (ако има такъв) и др. на info@cassiatour.bg.
 
});